Institut Ramon LLull

L’escriptor Gaspar Hernàndez, convidat al festival Correntes d’Escritas de Portugal

Literatura.  Portugal, 21/02/2017

L’escriptor català Gaspar Hernàndez (Sant Esteve d’en Bas, 1971) participarà al 18è festival literari ‘Correntes d’Escritas’ de Póvoa de Varzim, al nord de Portugal, entre els dies 21 i 25 de febrer. Gaspar Hernàndez és un dels gairebé 90 escriptors convidats, i formarà part de la taula rodona Toda a palavra serà sempre um jogo por inventar, programada el 24 de febrer al Cine-Teatro Garrett.




Gaspar Hernández formarà part de la Taula 6 amb el tema Toda a palavra serà sempre um jogo por inventar, que comptarà amb la participació dels també escriptors Paula de Sousa Lima, Rita Taborda Duarte, Selva Almada i Tatiana Salem Levy.

Des de l’any 2000, a mitjans de febrer i durant quatre dies la ciutat de Póvoa de Varzim, al nord de Portugal, es converteix en una gran reunió de poetes, novel·listes, contistes, crítics, agents literaris, professors, editors, periodistes i lectors. Prop de 90 autors estan convidats en aquesta edició del Correntes d’Escritas, que per la seva conferència d’obertura ha convidat l’advocat i empresari Francisco Pinto Balsemão.

Gaspar Hernàndez (Sant Esteve d’en Bas, 1971) és escriptor i periodista. Ha guanyat el premi Josep Pla amb la novel.la El silenci (2009). També ha publicat la novel.la La Terapeuta (Columna), i l’assaig periodístic L’ofici de viure bé (Columna). Ha escrit regularment per al diari El País, El Periódico, i El Punt Avui.

A Catalunya Ràdio dirigeix i presenta L’ofici de viure, un programa sobre psicologia i nova espiritualitat, premi Ciutat de Barcelona per “la seva innovació i rigor”, en paraules del jurat.

Consulteu el programa del festival Correntes d’Escritas 2017 aquí.

La sessió d’obertura del festival serà el 22 de febrer i comptarà amb la presència del President de la República Portuguesa, Marcelo Rebelo de Sousa

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"