Institut Ramon LLull

Javier Guerrero, de residència artística al centre Hellerau de Dresden amb 'Wimbledon o la Gran Desilusión'

Escèniques.  Dresden, 22/01/2017

El director Javier Guerrero i la jove companyia Montón de Paja & Trigo faran estada a mitjans de gener al centre d’art contemporani Hellerau de Dresden, a Alemanya, per treballar en la seva primera producció, Wimbledon o la Gran Desilusión. L’obra, una reflexió sobre la relativitat de l’èxit partint del torneig de tenis de Wimbledon, es podrà veure al mateix centre el 22 de gener.




Wimbledon és l’únic torneig de tenis del Grand Slam que se celebra sobre herba natural. Celebrat anualment al sud de Londres a primers de juny, és el certamen de tenis més antic i prestigiós del món. Quan plou, els partits se suspenen immediatament, i això fa que alguns d’ells puguin arribar a durar dies, perllongant la tensió dels tenistes. El temps dilata i relativitza la condició de l’èxit, i les distàncies ajuden a reflexionar amb més perspectiva.

A ‘Wimbledon o la Gran Desilusión’, dues germanes tenistes s’enfronten a la seva cinquena final consecutiva. La final, però, no arriba a disputar-se mai, i l’atractiu de l’èxit es va diluint amb el pas del temps.

 

‘Wimbledon o la Gran Desilusión’

Montón de Paja & Trigo

Direcció: Javier Guerrero

Interpretació: Elia Genis, Laura Lliteras, Amanda Rubio, Igone López

So: Guillem Llotja

 

Hellerau – European Center for the Arts Dresden

22 de gener / 18.30 h

Javier Guerrero i la jove companyia Montón de Paja & Trigo s’estaran al centre Hellerau de Dresde del 16 al 23 de gener

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"