Institut Ramon LLull

Manel s’estrena a França, Irlanda i Luxemburg dins la gira europea de ‘Jo competeixo’

Música.  Europa, 12/05/2017

Després d’acomiadar el 2016 amb la presència destacada de ‘Jo competeixo’ a les llistes de millors discos de l’any, Manel encaren una gira europea que, a partir del proper mes de maig, els portarà a Anglaterra, Irlanda, França, Suïssa, Luxemburg i Alemanya, amb un total de 10 actuacions. Escollit com a millor disc de pop per la revista Enderrock, el quart i darrer àlbum del grup serà editat per Warner Germany en paral·lel als cinc concerts que oferiran a Munic, Colònia, Hamburg, Berlín i Frankfurt.




Jo competeixo’ ha arribat després dels àlbums ‘Els millors professors europeus’ (2008), ’10 milles per veure una bona armadura’ (2011) i ‘Atletes, baixin de l’escenari’ (2013). Ressenyat als principals diaris i revistes especialitzades de tot l’Estat, no ha fet més que confirmar el gran èxit del quartet de Barcelona, integrat per Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé.

El nou tour europeu de Manel significarà el seu debut a França (París), Irlanda (Dublín) i Luxemburg (Luxemburg), i tindrà més dates confirmades en les properes setmanes.

 

Manel - Gira europea 2017

12 de maig - Londres (Regne Unit) / The Grand
13 de maig - Dublín (Irlanda) / The Grand Social
18 de maig - París (França) / Bellevilloise
19 de maig - Luxemburg (Luxemburg) / Bar National
20 de maig - Basilea (Suïssa) / Parterre
23 de maig - Munic (Alemanya) / Strom
24 de maig - Colònia (Alemanya) / Gebäude 9
25 de maig - Hamburg (Alemanya) / Knust
26 de maig - Berlín (Alemanya) / Lido
27 de maig - Frankfurt (Alemanya) / Das Bett

La nova gira europea de Manel significarà el seu debut a França (París), Irlanda (Dublín) i Luxemburg (Luxemburg)

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"