Institut Ramon LLull

Love of Lesbian, a Londres per tercera vegada

Música.  Londres, 03/02/2017

Després d’esgotar entrades en els concerts del club Scala l’any 2011 i del Coronet Theatre el 2013, els barcelonins Love of Lesbian tornen a Londres per una tercera actuació el pròxim 3 de febrer. El grup, liderat per Santi Balmes, oferirà un concert a la sala The Grand per promocionar el seu darrer àlbum, ‘Poeta Haley’.




El concert del 3 de febrer a la sala The Grand serà el tercer que Love of Lesbian ofereixi a Londres. El grup barceloní ja va visitar la capital del Regne Unit l’any 2011, quan van aconseguir el seu primer sold out a la sala Scala, presentant el disc 1999. Dos anys més tard, el 2013, dues mil persones van omplir la sala Coronet, també a Londres, per escoltar la presentació de La noche eterna – Los días no vividos.

Aquesta tercera ocasió ha estat programada per l’agència Rock sin Subtítulos amb el pretext de presentar les cançons de l’últim treball de Love of Lesbian, El Poeta Halley. Des que va sortir al mercat el març del 2016, Love of Lesbian han passat per multitud de festivals, amb més de 60 concerts al llarg de l’any. L’àlbum, també editat a l’Amèrica Llatina, ha figurat a la llista de discs més venuts de l’estat espanyol durant mesos.

Love of Lesbian actuaran a la sala The Grand de Londres el 3 de febrer

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"