Institut Ramon LLull

L’exposició itinerant ‘La veritat inefable’ afegeix Lloret de Mar com a punt i final al seu recorregut europeu

Cultura.  Lloret de Mar, 19/12/2016

Havent arribat a la fi del seu recorregut internacional, que l’ha dut a 9 universitats d’Alemanya, França i el Regne Unit, l’exposició itinerant ‘La veritat inefable: el Llibre d’amic e amat de Ramon Llull’ farà una última parada a Lloret de Mar per tal de fer accessible la mostra a Catalunya. L’exposició, produïda per l’IRL amb motiu de l’Any Llull, es podrà veure a la Biblioteca de Lloret de Mar del 19 de desembre al 28 de gener del 2017.




‘La veritat inefable: el Llibre d’amic e amat de Ramon Llull’ pren com a punt de partida els versicles del Llibre d’amic e amat per aprofundir en la vida de Ramon Llull, el seu context històric i el seu pensament. Comissariada per Joan Santanach, l’exposició es planteja com un espai de reflexió que acosta al gran públic la figura i obra d’aquest pensador excepcional i dona a conèixer una de les aportacions més rellevants de la cultura catalana a la cultura universal.

Havent finalitzat el seu recorregut internacional, i tenint en compte l’interès que ha suscitat arreu del continent europeu, l’Institut Ramon Llull ha decidit allargar la itinerància de l’exposició amb una última parada a la ciutat de Lloret de Mar, i així donar a conèixer la mostra també a Catalunya. L’exposició estarà instal·lada a la Biblioteca de Lloret de Mar del 19 de desembre al 28 de gener del 2017.

Entre els mesos de setembre i desembre del 2016, l’exposició s’ha pogut veure a Alemanya, França i el Regne Unit, parant a la Ruhr-Universität Bochum, la Universität Bamberg, la Université Paul Valéry, l’Aix-Marseille Université, l’Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, la Humboldt-Universität zu Berlin, la University of Leeds, la University of Birmingham, i la Queen Mary University of London. A més, sovint ha anat acompanyada de jornades, conferències i altres activitats culturals que aprofundien en diferents aspectes de l’obra i del llegat lul·lià.

L’exposició ‘La veritat inefable: el Llibre d’amic e amat de Ramon Llull’  ha visitat 9 universitats europees amb motiu del 700 aniversari de la mort de Ramon Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"