Institut Ramon LLull

El concert ‘Plegats/Conjuntos’ ajunta a Rennes la música catalana i espanyola més representativa del segle XX

Música.  Rennes, 08/12/2016

La Universitat Rennes 2 acull el pròxim 8 de desembre el concert ‘1917-2017 Plegats/Conjuntos’, que oferirà un variat programa dedicat a la música catalana i espanyola del segle XX. El concert, amb peces de Manuel de Falla, Luis Serrano Alarcón o Rafael Talens, vol ser un reflex de la complexa i variada identitat espanyola del segle passat. 




El concert ha programat –amb espai per algunes sorpreses- obres de Manuel de Falla, José Susi López, Luis Serrano Alarcón i Rafael Talens, autors poc interpretats a França. La interpretació anirà a càrrec de la Melting Notes Orchestra, sota la direcció de Stéphanie Lochet i de Christian Bothé, i amb François Coquet, Yves Ricou i Ventil’Brass com a solistes.

La interpretació de les obres anirà acompanyada de la lectura de poemes en espanyol i en català, amb traducció al francès, per tal de remarcar la varietat i complexitat de la força creativa del període.

El concert ‘1917-2017 Plegats/Conjuntos’ és fruit de la col·laboració entre els estudiants de català i espanyol de la Universitat Rennes 2

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"