Institut Ramon LLull

La música i l’humor de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, a Périgueux i Villeneuve-sur-Lot

Música.  Villeneuve-sur-Lot, 13/12/2016

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà, dirigida per Carles Coll, presenta a França l’espectacle Concerto a tempo d’umore  de Jordi Purtí, una aproximació a la música clàssica des de l’humor. Grans peces de música clàssica – l’Ave Maria de Schubert, la Novena de Beethoven, la Marxa Fúnebre de Chopin- formen la banda sonora d’un espectacle on els músics viuen situacions inversemblants. L’orquestra serà al Theâtre L’Odyssée de Périgueux, al sud de França, els dies 13 i 14 de desembre, i al Théâtre Georges-Leygues de Villeneuve-sur-Lot el 15 de desembre.




Després de triomfar per mig món amb Operetta, Jordi Purtí, acompanyat ara de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, continua la seva gira de presentació internacional amb l’espectacle Concerto a tempo d’umore, un espectacle còmic que fa baixar la música clàssica del pedestal on la tradició sempre l'ha situat sense perdre-li el respecte. Teatre de gest amb molt d’humor, dotze músics i un director d’orquestra fan passar la música clàssica per les situacions més inversemblants en un espectacle còmic format per les peces més populars de clàssica.

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà es va fundar a Figueres l’any 1989, i té un repertori que va des de la música clàssica fins a la contemporània, posant particular atenció a l’obra de compositors catalans. La formació ha realitzat nombroses gires als cinc continents, amb actuacions a Viena, Berlín, París, Roma, Londres, Brussel·les, Nova York, Buenos Aires, Sao Paulo, Pequín, el Caire i Moscou, i arribant a un total de 3000 concerts al llarg de 25 anys de trajectòria.

L’Orquestra de Cambra de l’Empordà, amb Carles Coll al capdavant, actuarà a Périgueux els dies 13 i 14 de desembre, i a Villeneuve-sur-Lot el 15 de desembre

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"