Institut Ramon LLull

La Universitat de Nova York celebra la traducció de ‘Vida privada’ amb un col·loqui sobre Sagarra

Literatura.  Nova York, 06/12/2016

Per celebrar la traducció anglesa de ‘Vida privada’ de Josep Maria de Sagarra, publicada per Archipelago Books a finals del 2015, la Universitat de Nova York acull el proper 6 de desembre un col·loqui sobre la novel·la i la Barcelona del seu temps. ‘Aristocrats, Tarts, and Wastrels in 1932 Barcelona: The Private Lives of Josep Maria de Sagarra’ comptarà amb la participació de Josep M. Muñoz, historiador i editor; Margarida Casacuberta, professora de literatura a la Universitat de Girona; i Mary Ann Newman, traductora de l’obra.




L’acte, organitzat per la King Juan Carlos I Center de la Universitat de Nova York, servirà per celebrar la publicació de la novel·la a l’anglès i per situar la novel·la dins el context de la Barcelona de la dècada de 1930: Josep Maria Muñoz n’explorarà el context històric, Margarida Casacuberta el context literari, i Mary Ann Newman parlarà sobre la seva traducció. La taula rodona serà moderada per Miriam Basilio, professora de la Universitat de Nova York.

Vida privada’, de Josep Maria de Sagarra, va entrar amb força al mercat literari nord-americà després de ser publicada el novembre del 2016 per l’editorial Archipelago Books, amb traducció de Mary Ann Newman. La seva publicació, la primera de Sagarra en anglès, va rebre excel·lents crítiques de mitjans especialitzats com Kirkus Review o Publishers Weekly.

‘Aristocrats, Tarts, and Wastrels in 1932 Barcelona: The Private Lives of Josep Maria de Sagarra’ tindrà lloc a la Universitat de Nova York el 6 de desembre 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"