Institut Ramon LLull

Les aventures de les marionetes de Zipit Company, al Mômo Festival de França

Escèniques.  Pays du Sarthe, 15/12/2016

La companyia de marionetes Zipit Company participarà entre el 15 i el 17 de desembre a la 10a edició del Mômo Festival de Pays de la Haute Sarthe, al nord-oest de França. Hi representaran ‘Jai, el mariner’, un espectacle sense text sobre les aventures d’un mariner en un llarg viatge per trobar el seu gran amor.




Zipit Company és una companyia de teatre de titelles creada l’any 2011 entre Tiana i Arenys de Mar. Construeixen els seus propis titelles, escenografia i vestuari, amb una acuradíssima estètica i una gran qualitat en el gest i el moviment. La companyia treballa per fer espectacles de titelles que transmeten històries màgiques d’aventures, emocions i sensacions per a tota la família.

Els espectacles, sense text i per a tots els públics, es caracteritzen per un llenguatge visual i plàstic on la música pren una gran importància en la narració del fil dramatúrgic. Els han representat internacionalment, actuant a països com Israel, França, Mèxic i Suïssa.

Zipit Company ja ha representat l’espectacle ‘Jai, el mariner’ a Israel, França, Mèxic i Suïssa

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"