Institut Ramon LLull

El Palau Baró de Quadras, a La Marató de TV3

Cultura.  Barcelona, 18/12/2016

El Palau Baró de Quadras, seu de l’Institut Ramon Llull, obrirà les seves portes el proper diumenge 18 de desembre per donar suport a La Marató de TV3 amb un concert especial, a càrrec dels joves flautistes i clarinetistes de l’escola de música Gymusic i amb la participació del grup de dibuix Urban Sketchers que realitzarà in-situ dibuixos de l'obra de Puig i Cadafalch.




El Palau Baró de Quadras obrirà les seves portes per al públic general en visita guiada en quatre sessions en català, a les10h, 11h, 12h i 13h. Com a element especial, a banda de conèixer les façanes, el vestíbul i la planta noble de la joia modernista de Puig i Cadafalch, els visitants podran gaudir d’un concert instrumental a càrrec dels joves flautistes i clarinetistes de l’escola de música Gymusic. També hi participarà el col·lectiu Urban Sketchers Barcelona, un grup d’artistes de tot el món que dibuixen les ciutats on viuen i els llocs on viatgen, en aquest cas, retrataran durant tota la jornada diversos racons de la seu de l'IRL. 

Tota la recaptació d’aquesta jornada serà per a La Marató de TV3.

“Divulgació, sensibilització i entreteniment es combinaran per obtenir els fons que permetran sensibilitzar i donar un important impuls econòmic a la recerca en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques en la 25a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que es farà el tercer diumenge de desembre i estarà presentada pels periodistes Helena Garcia Melero i Ramon Pellicer”, en paraules de l'organitzadció de La Marató.

Situat a mig camí entre la Pedrera i la Casa de les Punxes, el Palau Baró de Quadras és una de les joies del modernisme de la ciutat de Barcelona, està catalogat com a Monument Històric Artístic d’Interès Nacional des de l’any 1976 i és un referent del modernisme barceloní. 

Sota la gestió de l’empresa Cases Singulars, el Palau Baró de Quadras també es pot conèixer cada dimecres al matí per a visites individuals i qualsevol dia de dilluns a divendres amb reserva prèvia. Durant el recorregut, es pot conèixer el vestíbul, les dues façanes i la planta noble. La visita dels dimecres, realitzada per guies especialitzades, té una durada de 45 minuts i està disponible en 3 idiomes: anglès a les 11h, català a les 12h i castellà a les 13 hores.

Més informació sobre el Palau Baró de Quadras a www.palaubaroquadras.llull.cat

El Palau Baró de Quadras es solidaritza amb La Marató de TV3 obrint les seves portes i acollint un concert de l’escola de música Gymusic i una activitat oberta de dibuix amb el col·lectiu Urban Sketchers

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"