Institut Ramon LLull

La Universitat de Humboldt (Berlín) nou escenari de l’Any Llull internacional

Cultura.  Berlín, 28/10/2016

L’Any Llull segueix present a Alemanya. Després de Freiburg és el torn de la Universitat de Humboldt, que des d’aquest divendres acull l’exposició La veritat inefable: el Llibre d’Amic e Amat de Ramon Llull. Aquesta mostra itinerant, produïda per l’Institut Ramon Llull, recorre amb motiu de la commemoració diferents universitats d’Europa. Fins el proper 7 de novembre es podrà veure a la Universitat de Humboldt. 




La mateixa universitat ha programat pel proper dimecres 2 de novembre un acte acadèmic on conversaran dos ponents experts en Ramon Llull que parlaran dels aspectes més rellevants de la vida i pensaments de Ramon Llull: Alexander Fidora (Professor de Recerca de ICREA) i Fernando Dominguez Reboiras (Teòleg, historiador i filòleg)

 

Títol: “Ramon Llull: Leben, Werk und Wirkung", una conversa entre el Dr. Fernando Domínguez  Reboiras i Alexander Fidora

Lloc: Aula Humboldt (Bilder 2249)

Hora: 16 h

Acull l'exposició itinerant La veritat inefable i un acte acadèmic

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"