Institut Ramon LLull

Josep Amat, Lluís Llach i Phryné Pigenet protagonitzen els actes d'aquest novembre al CEC de la Sorbonne

Cultura.  París, 02/11/2016

El Centre d’Estudis Catalanes (CEC) de la Sorbonne de París presenta tres activitats culturals aquest mes de novembre: una exposició del pintor Josep Amat, una trobada amb el cantant i escriptor Lluís Llach, i una conferència sobre identitat i immigració catalana a càrrec de Phryné Pigenet.




Exposició ‘Amat a París’ – Del 3 de novembre a l’1 de desembre

L’exposició ‘Amat a París’ permet redescubrir de Josep Amat (1901-1991), un dels pintors realistes més destacats de la postguerra a Catalunya. Les seves pintures transmeten amb claredat la fascinació que Amat tenia per París, la seva llum, la humitat dels carrers o el jeu de paume, elements que formaven part de les seves font d’inspiració més importants.

Organitzada pel CEC en col·laboració amb la Fundació Amat de Barcelona i l’Institut Ramon Llull, l’exposició s’inaugurarà el pròxim 3 de novembre.

 

Trobada amb Lluís Llach – 18 de novembre

El cantant i escriptor Lluís Llach parlarà amb Mònica Güell, directora del CEC de la Sorbonne, sobra la seva obra musical i literària, i en particular de la seva novel·la ‘Memòria d’uns ulls pintats’. L’acte tindrà lloc el 18 de novembre a l’amfiteatre Milne Edwards de la Sorbonne.

 

Conferència de Phryné Pigenet – 21 de novembre

Phryné Pigenet, doctor per la Universitat Paris-Ouest-Nanterre, pronunciarà una conferència sobre els catalans i els republicans de la comunitat d’emigrants de la França del segle XX. La conferència s’inscriu dins el seminari d’estudis catalans dirigit per Mònica Güell.

 

Adjuntem l’agenda cultural del CEC de la Sorbonne d’aquesta tardor.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"