Institut Ramon LLull

El XVII Forum for Iberian Studies de la Universitat d’Oxford examina la crisi de la Península Ibèrica

Llengua.  Oxford, 29/09/2016

La Universitat d’Oxford acull els dies 29 i 30 de setembre el tradicional Forum for Iberian Studies, que enguany arriba a la dissetena edició. El congrés, dedicat a l’estudi de les diferents llengües i expressions culturals de la Península Ibèrica, congregarà una seixantena d’experts per discutir sobre les repercussions de la crisi econòmica en la producció cultural contemporània, particularment en els camps de la literatura i l’art. El periodista Josep Ramoneda (Cervera, 1949) i l’humorista i dibuixant Albert Monteys (Barcelona, 1971) oferiran dues de les ponències principals.




El XVII Forum for Iberian Studies s’estructura a través de sis ponències principals que analitzen l’impacte de la crisi econòmica de la Península Ibèrica en diferents àmbits culturals i socials.

Entre les ponències principals s’hi compten les del periodista i escriptor Josep Ramoneda, que impartirà la conferència ‘España en la Europa actual’, i la de l’humorista i dibuixant Albert Monteys, amb ‘El reflejo de la crisis económica en las viñetas españolas’. Complementen les ponències principals una llarga sèrie de breus intervencions a càrrec d’especialistes i acadèmics convidats, procedents en gran mesura del món universitari.

Inscripcions i més informació aquí.

El periodista Josep Ramoneda i el dibuixant Albert Monteys oferiran dues de les ponències principals del XVII Forum for Iberian Studies

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"