Institut Ramon LLull

El Palau Baró de Quadras obre les seves portes per la Mercè

Arquit. i disseny.  Barcelona, 24/09/2016

La seu de l'Institut Ramon Llull obrirà un dissabte al mes a partir del dissabte 24 de setembre. Situat a mig camí entre la Pedrera i la Casa de les Punxes, el Palau Baró de Quadras és una de les joies del modernisme de la ciutat de Barcelona, està catalogat com a Monument Històric Artístic d’Interès Nacional des de l’any 1976 i és un referent del modernisme barceloní. 




Per a celebrar les Festes de la Mercè, el dimecres 21 de setembre (a les 11h, 12h, 13h i 18h) i el dissabte 24 de setembre (a les 10 h, 11 h, 12 h i a les 13 h) s'obriran les portes del Palau Baró de Quadras per al públic general en visita guiada.

Amb l'objectiu de fer més accesible aquesta joia modernista, la seu de l'IRL començarà a obrir un dissabte al mes. Durant el proper trimestre, l'edifici de Puig i Cadafalch es podrà visitar els dissabtes 24 setembre, 15 octubre i 19 novembre. El públic podrà triar fer les visites en català (a les 10 h i les 12 h) o en castellà (a les 11 h i les 13 h).

Sota la gestió de l’empresa Cases Singulars, el Palau Baró de Quadras també es pot conèixer cada dimecres al matí per a visites individuals i qualsevol dia de dilluns a divendres amb reserva prèvia.

Durant el recorregut, qui s'apropi podrà conèixer el vestíbul, les dues façanes i la planta noble. La visita, realitzada per guies especialitzades, té una durada de 45 minuts i està disponible en 3 idiomes: anglès a les 11h, català a les 12h i castellà a les 13 hores.

Es pot trobar més informació sobre el Palau Baró de Quadras a www.palaubaroquadras.llull.cat

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"