Institut Ramon LLull

La Neuköllner Oper estrena a Berlín ‘Oficina per a una vida postidèntica’

Escèniques.  Berlín, 15/09/2016

Oficina per a una vida postidèntica’ s’ha creat a cavall de Barcelona i Berlín unint les forces d’Òpera de Butxaca i Nova Creació i la Neuköllner Oper Berlin. A partir del debat sobre els límits de la llibertat en el món contemporani, l’equip artístic –meitat alemany meitat català- ha imaginat una peça de teatre musical experimental ubicada en una oficina d’una corporació internacional de funcionament enigmàtic. Després d’estrenar-se aquest passat juliol al Mercat de les Flors de Barcelona, l’obra viurà el 15 de setembre la seva estrena alemanya a la Neuköllner Oper de Berlín, on es podrà veure fins el 16 d’octubre.




L’obra és fruit del treball conjunt entre actors, dramaturgs i compositors de Berlín i Barcelona, autors d’un muntatge de teatre musical experimental que ens parla dels límits de la llibertat i la identitat en el nostre món.

La peça adopta la forma d’una vetllada que és alhora musical i poètica, humorística i filosòfica. Firmen els textos el dramaturg alemany Tilman Rammstedt i el català Marc Rosich, la direcció va a càrrec de Matthias Rebstock, i la música i el videoart de la catalana resident a Londres Raquel García-Tomás.

‘Oficina per a una vida postidèntica’ neix de la complicitat entre la Neuköllner Oper Berlin i Òpera de Butxaca i Nova Creació de Barcelona

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"