Institut Ramon LLull

Nova York celebra la Diada de Catalunya amb un concert de David Carabén

Cultura.  Nova York, 09/09/2016

Per celebrar la Diada Nacional de Catalunya, el Catalan Institut of America organitza un concert el 9 de setembre a la sala Drom de Manhattan, a Nova York, que comptarà amb les actuacions de David Carabén, líder de Mishima, i la cantant Gisela Fullà. També el Casal Català de Washington s’uneix als actes de celebració de la Diada i ha programat el 8 de setembre la taula rodona ‘Catalan Literature: 800 years and Counting’, que anirà a càrrec de l’escriptora Roser Caminals.




El Catalan Institut of America celebra la Diada programant el dia 9 de setembre el concert de David Carabén, cantant de Mishima, i del grup Noia, projecte de Gisela Fullà, que tindrà lloc a la sala Drom de Manhattan. També com a part de les celebracions de la Diada, el dia després del concert, 10 de setembre, la Catalan National Assembly organitzarà un picnic a Central Parc.

L’escriptora Roser Caminals pronunciarà la conferència ‘Catalan Literature: 800 years and counting’ al Cosmos Club de Washington

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"