Institut Ramon LLull

El London Spanish Film Festival projecta el més destacat del cinema català més recent

Cinema.  Londres, 22/09/2016

El London Spanish Film Festival, que celebrarà la seva dotzena edició del 22 al 29 de setembre, comptarà una vegada més amb el focus Catalan Window, programa ideat per oferir una panoràmica sobre el més destacat del darrer any cinematogràfic català. El focus projectarà les pel·lícules ‘Ebre. Del bressol a la batalla’ i ‘Les amigues de l’Àgata’, totes dues estrenant-se al Regne Unit.




Catalan Window: A Glimpse into Cinema from Catalonia’ estrenarà al Regne Unit les pel·lícules ‘Ebre. Del bressol a la batalla’, de Román Parrado, i ‘Les amigues de l’Àgata’, de Laia Alabart, Alba Cros, Laura Rius i Marta Verheyen.

El festival també ha seleccionat en competició les produccions catalanes La Novia, de Paula Ortiz, A Perfect Day, de Fernando León de Aranoa, i Lobos sucios, de Simón Casal. D’altra banda, durant el London Spanish Film Festival també es podran veure fora de competició les produccions catalanes María Conversa, de Lydia Zimmermann, i Nadie quiere la noche, d’Isabel Coixet.

La dotzena edició del London Spanish Film Festival tindrà lloc simultàniament al Ciné Lumière, el Regent Street Cinema i el May Fair Theatre de Londres del 22 al 29 de setembre

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"