Institut Ramon LLull

Les companyies Kamchàtka i Wandering Orquestra, al Freedom Festival del Regne Unit

Escèniques.  Hull, 03/09/2016

Les companyies de carrer Kamchàtka i Wandering Orquestra actuaran els dies 3 i 4 de setembre a Hull, al Regne Unit, dins el Freedom Festival, esdeveniment que celebra l’esperit independent de la ciutat i la seva contribució històrica a la causa de la llibertat. Les dues companyies oferiran dos espectacles per dia al Fruit Market de Hull.




Kamchàtka es un col·lectiu d’artistes de diverses nacionalitats i disciplines artístiques que, sota la direcció d’Adrian Schvarzstein, organitza espectacles d’improvisació i de carrer que tenen sempre la immigració com a reflexió de fons. Al Freedom Festival hi oferiran l’espectacle que l’any 2006 va suposar el naixement de la companyia, una reflexió sobre el concepte de les fronteres i sobre el nostre comportament davant els estrangers a través de la història de vuit personatges perduts per una ciutat.

The Wandering Orquestra presenten el seu espectacle arribant damunt d’un estrany vehicle que transporta els seus vells instruments. Cinc músics extravagants es preparen per tocar un gran concert, però ningú sapo n és l’escenari ni a quin públic han de dirigir-se. Gràcies a la improvització i ajudant-se de l’arquitectura dels espais per on circulen, The Wandering Orquestra crea el seu propi llenguatge còmic de carrer.

El Freedom Festival celebra, a través de l’expressió artística i cultura, l’esperit independent de Hull i la seva contribució històrica a la causa de la llibertat. El festival va sorgir de les commemoracions, l’any 2007, del bicentenari de la llei parlamentària promoguda per William Wilberforce que va abolir el comerç d’esclaus a tot l’Imperi Britànic.

Del 2 al 4 de setembre, el Freedom Festival celebra l’esperit independent de la ciutat de Hull i la seva contribució històrica a la causa de la llibertat

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"