Institut Ramon LLull

’Religare’, de Jorge Pombo, arriba a Nova York després d’inaugurar-se al Duomo de Milà

Arts.  Nova York, 30/09/2016

Després d’inaugurar-se en paral·lel a l’església de San Gottardo in Corte i al Grande Museo del Duomo de Milà, l’exposició ‘Religare’, de l’artista barceloní Jorge Pombo, viatja ara a l’Instituto Cervantes de Nova York, on es podrà veure del 30 de setembre al 29 d’octubre. Pombo posa com a centre de les seves obres els símbols de les grans religions monoteistes del nostre temps, que, malgrat les seves diferències evidents, coexisteixen amb harmonia a l’exposició.




L’exposició consta d’onze obres de grans dimensions que proposen una reflexió sobre el significat de la religió en la nostra societat. Jorge Pombo (Barcelona, 1973) centra la seva atenció en el veritable sentit de la relació entre les religions i entre la religió i l’home: una relació forta i sòlida, amb Déu com a punt de referència i unió de totes les coses.

Tot i que les diverses obres de l’exposició han estat creades en moments diferents, ‘Religare’ les uneix perquè adquireixin un sentit nou, particularment rellevant a dia d’avui.

Jorge Pombo (Barcelona, 1973) centra la seva atenció en el veritable sentit de la relació entre les religions i entre la religió i l’home

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"