Institut Ramon LLull

Els estudiants de l’Estada lingüística i del Campus Universitari de la Llengua es troben a Hostalric

Llengua.  Hostalric, 25/07/2016

El 25 de juliol Hostalric va acollir una jornada especial que va reunir per primera vegada els estudiants de l’Estada lingüística d’estiu a Barcelona amb els del Campus Universitari de la Llengua Catalana, les dues estades que l’Institut Ramon Llull organitza cada estiu en col·laboració amb altres institucions a fi que els estudiants de català de l’exterior puguin millorar els coneixements de la nostra llengua i cultura vivint-les de prop durant uns dies. Procedents de països com Alemanya, Cuba, Finlàndia, Israel o la República Txeca, els estudiants es van conèixer a Hostalric i van participar junts a diverses activitats culturals.




La jornada va servir perquè l'Institut Ramon Llull donés la benvinguda als estudiants del Campus Universitari de la Llengua Catalana, que fins el proper 7 d’agost acull 24 estudiants de 12 països a Girona i a Andorra. Deu dies abans, l'IRL havia rebut els estudiants de l'Estada lingüística d'estiu a Barcelona, que va tenir lloc del 13 al 29 de juliol i on hi van participar una trentena  d’estudiants també de 12 països diferents. Podeu veure la procedència dels estudiants de l’Estada i del Campus en el següent mapa.

Enllacem un vídeo que ensenya l’experiència de la trobada del 25 de juliol a Hostalric, on els estudiants van visitar les muralles del poble i van participar a un taller de cuina a càrrec de les Cuineres de Sils al Domus Sent Soví.

També podeu veure un àlbum de fotografies de l'Estada visitant el següent enllaç.

Les estades tenen l’objectiu de millorar la competència lingüística i els coneixements culturals dels estudiants de català de l’exterior per mitjà de cursos, conferències i activitats culturals i de lleure

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"