Institut Ramon LLull

Santo Machango presenten el seu segon àlbum a Alemanya

Música.  Munic, 28/07/2016

Els barcelonins Santo Machango presentaran a Alemanya el seu segon àlbum, Mojo, en una petita gira de tres dies. Del 28 al 30 de juliol, portaran la seva fusió d’estils musicals i el seu directe enèrgic a les ciutats de Munic, Cottbus i Bad Kleinen.




Santo Machango és un projecte musical format a Barcelona l’any 2006 que parteix de la idea de fusionar diversos estils musicals per oferir un espectacle fresc i proper al públic. El grup beu d’influències tan variades com el funk, el hip-hop, el soul, el reggae o el rock, que combina amb energia per crear una personalitat única.

 

Juliol

28.07.2016 Bar Gabanyi, Munic

29.07.2016 La Casa, Cottbus

30.07.2016 Juroto Open Air, Bad Kleinen

Amb deu anys d’experiència i dos àlbums publicats, el grup de mestissatge Santo Machango s’ha convertit en convidat habitual d’importants festivals de música europeus

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"