Institut Ramon LLull

Kamchàtka porta el taller de teatre ‘Migrar’ a la TCG Global Pre-Conference de Washington

Escèniques.  Washington DC, 22/06/2016

Com a part de les jornades sobre teatre TCG Global Pre-Conference de Washington, enguany titulades Finding Home: Migration, Exile, and Belonging, el proper 22 de juny la companyia Kamchàtka oferirà l'espectacle Migrar, un projecte obert al públic que es proposa redescobrir la ciutat que ens acull des d’una mirada lliure de prejudicis. El col·lectiu d'artistes de Barcelona impartirà un taller de teatre gratuït durant cinc dies consecutius a la Universitat de Georgetown, i la formació culminarà amb la representació de l’espectacle Migrar el 22 de juny, on hi participaran tots els assistents al taller.




El propòsit de l'espectacle participatiu Migrar és redescobrir la ciutat que ens acull amb una mirada diferent, despullada de prejudicis, a fi d'analitzar el tema de la immigració. Establert a Barcelona des del 2006, Kamchàtka es un col·lectiu d’artistes de diverses nacionalitats i disciplines artístiques que, sota la direcció d’Adrian Schvarzstein, organitza espectacles d’improvisació i de carrer que tenen sempre la immigració com a reflexió de fons.

La TCG Global Pre-Conference servirà de preludi de la TCG National Conference, que se celebrarà del 23 al 25 de juny també a Washington DC, i que reunirà més d’un miler d’artistes relacionats amb el teatre procedents d’arreu del món perquè representin els seus espectacles i comparteixin els seus coneixements.

La companyia Kamchàtka oferirà el taller de teatre Migrar del 19 al 22 de juny a la Universitat de Georgetown

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"