Institut Ramon LLull

Miquel Barceló i Pascal Comelade presenten un espectacle inèdit al Museu Picasso de París

Arts.  París, 25/06/2016

L’artista Miquel Barceló i el músic Pascal Comelade presentaran el 25 de juny un espectacle inèdit al jardí del Museu Picasso de París: Comelade improvisarà al piano mentre Barceló, inspirat per la música, crearà una obra efímera, que s’anirà assecant i desapareixent gradualment. L’acte s’emmarca dins l’exposició Miquel Barceló, Sol y Sombra, organitzada conjuntament per la Biblioteca Nacional de França (BnF) i el Museu Picasso de París, i que es podrà veure fins a finals de juliol.




El pianista i compositor Pascal Comelade (Montpeller, 1955) tocarà el piano i, al mateix temps, l’artista Miquel Barceló (Felanitx, 1957) crearà una obra efímera, una pintura en llenç que anirà desapareixent gradualment a mesura que s’assequi. L’espectacle és un dels actes programats com  a acompanyament de la doble exposició que la BnF i el Museu Picasso de París han organitzat conjuntament per ensenyar l’obra de Barceló, i que es va inaugurar el passat 22 de març.

La del Museu Picasso és la primera exposició monogràfica d’un artista contemporani des de la reobertura del museu, i consta d’un centenar de peces entre ceràmiques, escultures, pintures i obres en paper de Barceló posteriors a 1990.

Podeu veure un àlbum de fotografies de la inauguració de Miquel Barceló. Sol y Sombra visitant el següent enllaç.

L’espectacle s’emmarca dins la doble exposició que la Biblioteca Nacional de França i el Museu Picasso de París dediquen a l’artista mallorquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"