Institut Ramon LLull

El conservatori Tinity Laban de Londres celebra la música de Granados amb les jornades ‘Homage to Catalonia’

Música.  Londres, 27/06/2016

En el marc de l’Any Granados, el Conservatori de Música i Dansa Trinity Laban de Londres acull els propers 27 i 28 de juny les jornades ‘Homage to Catalonia’, dos dies dedicats a celebrar la música catalana amb el compositor Enric Granados com a figura central. El programa presenta conferències, recitals i concerts amb música de Granados però també d’altres compositors catalans com Isaac Albéniz o Frederic Mompou. 




Sota la comissió artística de la pianista Elena Riu, ‘Homage to Catalonia’ reunirà pianistes, guitarristes i expertsen música per dos dies d'homenatge a la música catalana i al compositor Enric Granados en el centenari de la seva mort.

El programa inclou la conferència ‘La mort d’Enric Granados: context i controvèrsia’, a càrrec de Walter Aaron Clark, biògraf de Granados; una classe magistral de la pianista Marta Zabaletai, i recitals com ‘Songs and Dances: The music of Federic Mompou’ o ‘Catalonia Nova’ , on s’interpretarà la música de compositors catalans contemporanis com Balsach, Brotons, Gerhard i Pueyo.

Podeu consultar el programa complet en el següent enllaç.

Les jornades Homage to Catalonia se celebraran a l’Old Royal Naval College, seu del Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"