Institut Ramon LLull

La companyia Tombs Creatius torna al Greenwich + Docklands International Festival de Londres

Escèniques.  Londres, 25/06/2016

Tombs Creatius, companyia especialitzada en la creació de jocs artesanals, participarà per segona vegada al Greenwich + Docklands International Festival, el festival d’arts escèniques a l’aire lliure de Londres amb més projecció internacional. Els dies 25 i 26 de juny la companyia hi presentarà L’estrany viatge del Sr. Tonet, una sèrie de jocs per a nens fets amb fusta i material de desús.




Tombs Creatius és una companyia d’arts de carrer que es dedica a crear jocs artesanals per a totes les edats. A L’estrany viatge del Sr. Tonet han reconstruït deu històries de la vida d’aquest enigmàtic personatge amb materials de desús – fustes, palets, mobles antics–, que presenten en 10 caixes perquè els nens hi juguin. La instal·lació formarà part del Greenwich + Docklands International Festival de Londres el 25 i el 26 de juny.

El Greenwich + Docklands International Festival se celebra als barris de Greenwich i Tower Hamlets de Londres des del 1996, i any rere any convoca a milers d’aficionats a l’art i el teatre durant la setmana llarga en què se succeeixen els espectacles de carrer. Amb més de 100.000 assistents i un centenar d’espectacles a l’última edició, s’ha convertit en el principal festival de Londres d’arts escèniques gratuïtes i a l’aire lliure.

Podeu consultar el programa complet del festival aquí.

Tombs Creatius també va participar a l’edició del 2014 del festival amb l’espectacle Colors de Monstre

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"