Institut Ramon LLull

Pere Villalba presenta el monumental estudi ‘Ramon Llull. Vida i obres’ al CEC de la Sorbonne

Cultura.  París, 13/06/2016

Pere Villalba, doctor en Filologia Clàssica i professor emèrit de la UAB, serà al Centre d'Estudis Catalans de la Sorbonne de París el proper 13 de juny per presentar-hi el primer volum de la trilogia Ramon Llull. Vida i obres, un laboriós estudi que condensarà en 3.000 pàgines la vida del filòsof i pensador mallorquí, de qui enguany es commemora el setè centenari de la seva mort.




La presentació, emmarcada dins l’Any Llull, comptarà també amb les intervencions de Joan Domènech Ros (president de l’Institut d’Estudis Catalans), Joan Santanach (comissari de l’Any Llull), Dominique de Courcelles (CNRS-ENS Ulm), i Mònica Güell (U. Paris-Sorbonne).

El filòleg Pere Villalba (Barcelona, 1938) ha publicat el primer llibre d’una trilogia dedicada a Ramon Llull sota el títol Ramon Llull. Vida i obres. L’obra completa, que s’acabarà de publicar l’any 2018, serà un viatge per la vida i les 275 obres del pensador mallorquí, explicades en més de 3.000 pàgines que són resultat d’anys d’acurada investigació.

L’obra ha estat publicada gràcies a la col·laboració entre l’Institut d'Estudis Catalans (IEC) i la fundació italiana Elsa Peretti. La tirada és única de 500 exemplars, que no estaran a la venda sinó que es podran consultar a biblioteques i universitats d’arreu del món.

L’estudi ha estat publicat per l’Institut d’Estudis Catalans i l’Elsa Peretti Foundation amb motiu del setè centenari de la mort de Ramon Llull 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"