Institut Ramon LLull

Pep Admetlla porta el projecte ‘Entre cos i enigma’ a la Biennal d’Arquitectura de Venècia

Arquit. i disseny.  Venècia, 09/06/2016

L'escultor Pep Admetlla (Girona, 1962) presentarà el projecte ‘Entre cos i enigma. Arquitectura dels sentits’ a la Biennal d’Arquitectura de Venècia com a part de l’exposició 'Time Space Existance’, dins els Eventi Collaterali. En col·laboració amb l’estudi d’arquitectura Codiestudi, Admetlla ha dissenyat un pont imaginari a Girona, una gran estructura de ferro amb escales, mirador i elevador que s’integra orgànicament amb la ciutat.




'Entre cos i enigma. Arquitectura dels sentits' és una obra en què cohabiten escultura, arquitectura, disseny industrial, urbanisme i pensament utòpic. El projecte és una màquina de grans dimensions que aixeca un pont imaginari a Girona, entre el passeig arqueològic i el monestir de Sant Pere de Galligants, construint entre aquest dos espais una estructura de ferro que levita.

L’exposició ‘Time Space Existance’, presentada a la Biennal d’Arquitectura de Venècia dins els Eventi Collaterali, reuneix arquitectes dels 6 continents per mostrar les diferents visions que es té de l’arquitectura a dia d’avui. Presenta arquitectes de formacions culturals molt diverses i en diferents etapes de la seva carrera per evidenciar allò que tenen en comú: la seva dedicació a l’arquitectura en el sentit més ampli de la seva professió, entenent-la a través dels conceptes temps, espai i existència.

‘Entre cos i enigma. Arquitectura dels sentits’ es pot veure al Palazzo Bembo, formant part de l’exposició 'Time Space Existance'

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"