Institut Ramon LLull

Oberta la convocatòria de residències d’escriptors al programa Writers Omi - Ledig House de Nova York

Literatura.  Nova York, 07/06/2016

L’Institut Ramon Llull obre la convocatòria de selecció per als escriptors que vulguin participar al programa Writers Omi - Ledig House de Nova York, que acollirà un escriptor en llengua catalana durant els mesos de tardor del 2016. Ubicada al poble d’Omi, a prop de Nova York, la Ledig House ofereix allotjament, espai de treball i manutenció, i organitza activitats per a la divulgació de l’obra dels autors convidats i per fomentar l’intercanvi internacional, cultural i creatiu entre els participants. Les sol·licituds es poden presentar fins el 16 de juny.




El programa Writers Omi - Ledig House es va fundar l’any 1992. Des de llavors ha acollit més d’un centenar d’autors i traductors de 50 països amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi internacional, cultural i creatiu entre els participants. L’estada acull normalment un màxim de deu autors d’arreu del món i ofereix un gran nombre d’activitats individuals i de grup, servint així de punt de trobada entre professionals del món literari d'arreu del món.

L’Institut Ramon Llull col·labora amb Writers Omi- Ledig House per fer possible la residència d’un escriptor en llengua catalana la pròxima tardor 2016. L’Institut Ramon Llull s’ocupa de la preselecció dels escriptors i Writers Omi- Ledig House s’encarrega de la selecció final i de l’organització de les activitats que es duran a terme a l’estada. Els escriptors interessats en  presentar candidatures per fer la residència Ledig House poden fer-ho a l’Institut Ramon Llull, a través del correu electrònic, fins el proper 16 de juny.

Podeu consultar les condicions de la selecció en el següent enllaç.

La data límit d’entrega de sol·licituds és el 16 de juny

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"