Institut Ramon LLull

Obertes les inscripcions per al VII Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Llengua.  Vinaròs i Morella, 01/06/2016

Des d’avui i fins l’11 de setembre es poden realitzar les sol·licituds d'inscripció a la setena edició del Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger. Organitzat conjuntament per l’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d'Universitats, l’objectiu principal del curs és contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua i la cultura en universitats de l’exterior. Se celebrarà a Vinaròs i Morella entre el 14 i el 16 d’octubre de 2016.




El curs s’adreça a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions que no tinguin o comptin amb poca experiència docent en el camp de l’ensenyament de la llengua. L’objectiu principal és contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua i la cultura en universitats de l’exterior.

En les 6 edicions anteriors, 240 estudiants han tingut l’oportunitat de conèixer l’experiència docent a l’exterior de professors d’estudis catalans de la Universitat de Manchester, Colònia, Carolina de Praga, Cambridge, Los Angeles, Santiago de Compostel·la, Escola Normal Superior de Lió, King’s College de Londres, Leipzig, etc. Durant aquests sis anys també hi ha pres part professors de la Universitat de Barcelona, Alacant, de les Illes Balears, de la Autònoma de Barcelona, de València entre altres universitats.

Les persones interessades a participar al curs hauran d’emplenar i enviar el formulari de sol·licitud d’inscripció que trobaran en el següent enllaç dins del termini establert.

Trobareu més informació aquí.

El curs se celebrarà a Vinaròs i Morella entre el 14 i el 16 d’octubre de 2016

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"