Institut Ramon LLull

Tres companyies catalanes participen al Festival Tête-a-Tête de Rastatt

Escèniques.  Rastatt, 29/05/2016

Del 24 al 29 de maig, la dotzena edició del festival Tête-a-Tête envaeix els carrers de la ciutat alemanya de Rastatt amb una cinquanta de companyies de circ i de teatre. Entre elles, s'hi troben Joan Català, en plena gira europea amb l'espectacle Pelat; Laitrum Teatre, que representarà l’aclamat Micro-Shakespeare; i La Bella Tour, que proposa una mirada nostàlgia a la figura del pallasso.




La dotzena edició de l’International Street Theater Festival Tête-à-tête transformarà els carres i les places de Rastatt portant-hi espectacles a l’aire lliure de 50 companyies vingudes principalment de països centro-europeus.

Joan Català (Barcelona, 1978) s’ha format paral·lelament en dansa contemporània i els llenguatges propers al moviment com el teatre de gest o de pallasso, estudiant les diferents maneres de fer de pedagogs internacionals com Mal Pelo, Michel Dellaire, Iñaki Azpillaga, Àngels Margarit, Thomas Hauert, David Zambrano, etc. Amb l’espectacle Pelat, estrenat a FiraTàrrega 2013, va començar a desenvolupar la seva visió particular de les arts escèniques pensades per al carrer i els paisatges urbans.

Laitrum Teatre, amb Toti Toronell al capdavant, proposa amb Micro Shakespeare sis teatrets amb petits objectes per representar grans clàssics del dramaturg anglès, com Hamlet, Macbeth, o Romeu i Julieta. Micro-Shakespeare va néixer per encàrrec del National Theatre of Great Britain, essent la primera vegada que una companyia catalana coproduïa amb el Teatre Nacional de Londres.

La Bella Tour són Roi Borrallas i Guillermo Amanzana, dos amics formats en el món del circ que es proposen recuperen el número principal dels espectacles de fa 30 anys: els pallassos. 

Joan Català, Laitrum Teatre i La Bella Tour seran a Rastatt del 24 al 29 de maig

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"