Institut Ramon LLull

L’Any Llull arriba a Cuba amb un concert de Maria del Mar Bonet

Música.  L'Havana, 22/05/2016

L'Any Llull arriba a Cuba aquest diumenge 22 de maig amb el concert 'Alenar Llull', protagonitzat per Maria del Mar Bonet i Borja Penalba. El concert, que tindrà lloc en el marc del Festival BarnaSants, està inclòs en els actes de celebració de l'Any Llull, que duen a terme conjuntament els governs balear i català. Se celebrarà diumenge 22 de maig a l’emblemàtica sala El Gato Tuerto de l’Havana, amb una roda de premsa prèvia on s'explicarà la figura de Ramon Llull.




El concert de la Maria del Mar Bonet a L’Havana es programa en el marc del concert de presentació de la XXI edició Festival BarnaSants a Cuba. Des de l’any 2011, el Festival BarnaSants té una important  vessant internacional convidant anualment un país o ciutat i programant un focus de concerts del país o ciutat en qüestió. En les darreres ocasions ha establert col·laboracions amb l’Uruguai, Veneçuela i Cuba amb concerts d’anada i tornada. La col·laboració artística amb els països seleccionats  permet posar en comú la riquesa cultural, la creació independent, i la construcció d’un patrimoni cultural ric i, sovint, d’avantguarda.

És en aquest context que Maria del Mar Bonet presentarà a L’Havana el seu disc AMIC, AMAT, inspirat amb l’obra de Ramon Llull, on musica textos de Perles del Llibre d’ Amic e d’Amat de Ramon Llull, de Jacint Verdaguer, acompanyada del guitarrista Borja Penalba.

El concert es presentarà en una roda de premsa amb la participació del Director del Festival Barnasants, Pere Camps i la Directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs,  per presentar el Festival Barnasants i que servirà per posar de relleu la figura i l’obra de  Ramon Llull com a font d’inspiració.

Maria del Mar Bonet ha dedicat els seus més de quaranta anys de trajectòria a cantar la música popular de les Balears, Catalunya i el País Valencià i a musicar grans poetes catalans

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"