Institut Ramon LLull

El Seattle International Film Festival 2016 selecciona 6 pel·lícules i 2 curtmetratges catalans

Cinema.  Seattle, 19/05/2016

Sis pel·lícules i 2 curtmetratges catalans han estat seleccionats per participar al Seattle International Film Festival, el festival de cinema de més assistència dels Estats Units. La Academia de las Musas, La Adopción, La novia, Anacleto agente secreto, Truman, Dead Show Ahead i els curtmetratges En la azotea i El adiós formen part de les més de 400 pel·lícules procedents de 90 països d’arreu del món que el festival projectarà entre el 19 de maig i l’12 de juny.




La secció Emoción Pura: Cinema From Spain ha programat fins a cinc títols catalans: La Academia de las Musas de José Luís Guerín, La Adopción de Daniela Fejerman, La novia de Paula Ortiz, Anacleto agente secreto de Javier Ruiz Caldera, i Truman de Cesc Gay. L'opera prima de Mauro Herce, Dead Slow Ahead participarà a la secció Alternative Cinema. Finalment, la secció dedicada als curtmetratges inclou 2 produccions catalanes que formen part del Shortcat 2016, El adiós de Clara Roquet, i En la azotea de Damià Serra.

Celebrat anualment des del 1976, el Seattle International Film Festival és sens dubte un dels festivals de cinema més importants dels Estats Units

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"