Institut Ramon LLull

Els Catarres i Ocellot marxen de gira a la Xina

Música.  Pequín, 30/04/2016

La nova gira d'Els Catarres portarà el grup a oferir quatre concerts a la Xina i Corea del Sud: entre el 30 d’abril i el 7 de maig, el trio d’Aiguafreda interpretarà els temes del seu darrer àlbum, Big Bang, a Suzhou, Pequín i Seül. Per altra banda, també entre finals d’abril i principis de maig, el pop psicodèlic dels barcelonins Ocellot es podrà sentir dins el festival Sound of the Xity de Pequín i l’Strawberry Music Festival de Xangai.




Els Catarres, dins la gira ‘Supernova', presentaran a la Xina les cançons del seu últim treball, Big Bang, amb el qual van aconseguir el Premi Enderrock com a millor disc de pop-rock 2015. Els Catarres es van donar a conèixer amb la cançó Jenifer l'estiu de l’any 2011, i ja compten amb quatre àlbums editats.

 

Els Catarres

30 d’abril- Taihu Midi Festival - Suzhou  - Xina

2 de maig l-  Meet in Beijing Arts Festival  - Pequín - Xina

3 de maig- Beijing Foreign University - Pequín - Xina

7 de maig - Jazz in Seul - Seül - Corea

 

Ocellot, grup format inicialment per Marc Fernández (veu i guitarra) i Elaine Phelan (sintetitzador), s'han envolat com a quintet, expandits amb baix elèctric, bateria, percussions i efectes electrònics, un format que els permet reproduir en directe el seu pop psicodèlic contemporani. Després d’un extended play de debut homònim i de l'LP Molsa molsa (2013), el 2015 han publicat el segon, Jelly beat.

 

Ocellot

29 d’abril – Sound of the Xity (SOTX) – Pequín – Xina

30 d’abril a 5 de maig - Strawberry Music Festival – Pequín i Xangai - Xina

 

Des que van fer el salt a la fama l’estiu del 2011 amb la cançó Jenifer, Els Catarres han editat quatre àlbums

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"