Institut Ramon LLull

Els curtmetratges nominats als Premis Gaudí 2016 viatgen al Short Films Festival de Xangai

Cinema.  Xangai, 05/05/2016

El Short Films Festival de Xangai ha seleccionat els curts catalans Nada S.A., No me quites i Zero, tots ells nominats als VIII Premis Gaudí, així com també el curt guanyador de l’edició del 2015, El corredor. Del 5 al 15 de maig, el festival projectarà a Xangai uns 200 curtmetratges procedents de més de 60 països d’arreu del món.




La segona edició de la Long Week of Short Films Festival, que se celebra del 5 al 15 de maig a la ciutat xinesa de Xangai, comptarà amb tres dels quatre curtmetratges nominats als VIII Premis Gaudí: Nada S.A., escrit i dirigit per Caye Casas i Albert Pintó; No me quites, de Laura Jou; i Zero, de David Victori. A més, també ha programat la projecció del curtmetratge guanyador dels VII Premis Gaudí: El corredor, de José Luis Montesinos.

El festival compta amb dues categories principals: Secció Internacional i Secció Xinesa, que no només projectaran els curtmetratges seleccionats sinó que aniran acompanyades de tallers, classes magistrals i altres esdeveniments especials.

L’edició anterior va ser un gran èxit, amb més de 2000 presentacions i 200 pel·lícules, tallers, xerrades, concerts de música i espectacles de dansa, amb l’assistència de més de 1000 amants del cinema, entre ells professionals, estudiants de cinema i artistes de diferents disciplines.

El Festival de Curtmetratges de Xangai és una excel·lent plataforma d’internacionalització de talents emergents del món del cinema

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"