Institut Ramon LLull

El pianista Jordi Camell porta la música de Granados, Mompou i Pau Casals als Estats Units

Música.  Lexington, 06/04/2016

El reconegut pianista Jordi Camell viatjarà als Estats Units la primera quinzena d’abril per realitzar una petita gira a dues universitats nord-americanes, on hi oferirà una classe magistral i un recital de piano, centrat en l’obra de catalans il·lustres com Albéniz, Mompou o Granados. Els dies 6 i 7 d’abril visitarà la West Virginia University de Morgantown, i el dia 9 repetirà actuació i master class a la Universitat de Kentucky, a Lexington.




Jordi Camell (Llorenç del Penedès) és un pianista de llarg recorregut format a Tarragona, Barcelona, París i Londres. Dotat d’una marcada capacitat de comunicació i claredat en l’exposició artística, la crítica especialitzada sempre li ha reconegut un so transparent i brillant amb una variada gamma de colors. Guardonat en diferents concursos, l’any 1984 obtingué el Diplôme Supérieur d’Exécution com a premier nommé a l’École Normale de Musique de París.

En paral·lel als seus concerts, Camell desenvolupa una intensa activitat pedagògica i és convidat habitual en jurat de concursos de piano. Aquests darrers dos anys ha ofert concerts i màster classes a prestigioses institucions com la Central Conservatory of Music, la Piano Academy at Gulangyu de Xiamen (la Xina) o la Frederic Chopin University of Music de Vasòvia (Polònia). La seva dedicada feina permet estendre l’obra dels grans noms de la música clàssica catalana arreu del món.

 

Adjuntem el programa del recital.

El recital de Camell porta per nom From the Mediterranean Sea i inclou obres per a piano dels compositors catalans Isaac Albéniz, Frederic Mompou, Enric Granados i Pau Casals

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"