Institut Ramon LLull

‘La propera pell’, l’última pel·lícula d’Isaki Lacuesta, competirà al Festival de Màlaga

Màlaga, 22/04/2016

L’última pel·lícula dels directors Isaki Lacuesta i Isa Campo, La propera pell, competirà a la secció oficial del Festival de Málaga de Cine Español, que se celebrarà entre el 22 d’abril i d’1 de maig. Protagonitzada per Àlex Monner, Emma Suárez i Sergi López, La propera pell explica la història d’un adolescent que es reincorpora a la vida familiar després de 8 anys de misteriosa desaparició.




La 19ena edició del Festival de Málaga de Cine Español suposarà l’estrena de La propera pell, l’última pel·lícula d’Isaki Lacuesta, codirigida i coescrita juntament amb Isa Campo. Amb Àlex Monner, Emma Suárez i Sergi López com a actors principals, el film explica la història d’un adolescent que retorna a casa vuit anys després d’una misteriosa desaparició, quan tothom el donava per mort. Mentre es va incorporant a la vida familiar, sorgirà el dubte de si realment es tracta del noi desaparegut o si és un impostar.

Isaki Lacuesta (1975) ha dirigit vuit llargmetratges, entre ells La leyenda del tiempo, Los condenados i Los pasos dobles. Els seus treballs s'han projectat a centres artístics com el MoMA de Nova York, la National Gallery de Washington o l'Anthology Film Archives. És un dels comissaris del pavelló de Catalunya a la Biennal de Venècia d'Arquitectura del 2016.

Isa Campo (1975) debuta a la direcció de llargmetratges amb La propera pell. És guionista, realitzadora, productora i professora de direcció cinematogràfica a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Fins ara havia dirigit curtmetratges i videoinstal·lacions, i escrit els films de ficció Los condenados i Los pasos dobles.

Isaki Lacuesta és un dels comissaris del pavelló que representarà Catalunya a la Biennal de Venècia d'Arquitectura del 2016, del 28 de maig al 27 de novembre

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"