Institut Ramon LLull

La companyia Thomas Noone Dance estrena ‘Medea’ al Regne Unit

Escèniques.  Bournemouth, 03/03/2016

La companyia de dansa resident a Barcelona Thomas Noone Dance estrena al Regne Unit l’espectacle Medea, una reinterpretació contemporània de la tragèdia clàssica d’Eurípides amb un marcat accent físic i electrònic. El 3 de març actuaran al Pavilion Dance South West de Bournemouth, i els dies 4 i 5 repetiran representació a la Oxford Playhouse.




La Medea d’Eurípides és una de les històries de traïció més dramàtiques de la literatura universal. En la versió del mite que recrea Thomas Noone es posen de relleu l’enorme oposició entre l’amor i el desamor, entre l’admiració i el menyspreu. Els personatges competeixen entre ells a través de l’ús d’una dansa rica, complexa i molt física que ofereix un contrast entre un elevat dinamisme i moments d’exquisida fragilitat i intimitat.

Thomas Noone és un coreògraf que imprimeix a les seves creacions un estil físic i atlètic. Treballa amb la seva pròpia companyia a Barcelona des de 2001 (resident del teatre SAT! des de 2005), així com també com a coreògraf convidat per a companyies internacionals com ara Norrdans (Suècia), Ballet du Rhin (França), Company E (Washington) o Stopgap (Gran Bretanya).

El coreògraf i ballarí Thomas Noone va rebre el premi Ciutat de Barcelona l’any 2011

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"