Institut Ramon LLull

El pianista Lluís Capdevila porta el seu primer àlbum al Rockwood Music Hall de Nova York

Música.  Nova York, 11/03/2016

Després de 8 anys vivint a Nova York, el pianista Lluís Capdevila hi presenta el seu primer disc, DIASPORA, on s’ha fet acompanyar de Petros Klampanis al baix i Luca Santaniella a la percussió per crear un treball de jazz que reflecteix les vivències de la seva estada als Estats Units i les maneres de fer de la seva generació. El concert tindrà lloc el divendres 11 de març al Rockwood Music Hall.




Lluís Capdevila (Falset, 1981) va descobrir des dels inicis de la seva carrera artística la llibertat que li oferia la improvisació, i aquest fet el va conduir cap al jazz i la composició. Al 2007 es va instal·lar a Nova York per formar-se a l’Aaron Copland School of Music amb l’ajuda d’una beca Fulbright. En acabar, va continuar la seva formació a la Universitat de Stony Brook, on va obtenir el grau de Doctor en Arts Musicals.

A Manhattan ha compartit escenari amb músics veterans com Philip Harper, James Cammack i Elliot Zigmund. També amb talents emergents com Tivon Penicott o Kush Abadey. I ha actuat en locals com el Rockwood Music Hall, 55 Bar, Harlem Tavern o Cleopatra’s Needle, entre d’altres.

El nom de l’àlbum fa referència a la generació de joves nascuts als anys vuitanta que avui es troben dispersats pel món buscant oportunitats laborals.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"