Institut Ramon LLull

Za! viatja al Regne Unit per presentar-hi 'Loloismo', el seu últim àlbum

Música.  Brighton, 11/02/2016

Za! torna a sorprendre amb al seu nou àlbum, Loloismo, que presenten properament al Regne Unit amb una gira de set concerts. Entre l’11 i el 20 de febrer, el duet de Calonge i Terrassa passarà per Brighton, Londres, Folestone, Milton Keynes, Bradford i Sheffield. El grup acaba de ser guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona en la categoria de Música per aquest últim treball, editat al Regne Unit, Austràlia, Nova Zelanda i el Japó.




Za! han guanyat el Premi Ciutat de Barcelona de Música pel treball Loloismo, segons el jurat, “per la presentació que en van fer a la Fabra i Coats, per la tasca continuada en matèria pedagògica i de divulgació i per l’esperit obert i de col·laboració amb altres disciplines artístiques”.

Per celebrar-ho, han estrenat el seu primer videoclip, de la cançó Badulake, realitzat per Jordi Castells i Aitor Garay al conegut supermercat Pim Pam de Barcelona, i han viatgen al Regne Unit per una gira de l’11 al 20 de febrer.

 

Gira Regne Unit

11 de febrer - ZA! + NOPE: Brighton, UK
12 de febrer - ZA! + NOPE + BAMBOO: London, UK
13 de febrer - ZA! : Folkestone, UK
17 de febrer - ZA! + NOPE: Secret show. UK
18 de febrer - ZA! + NOPE: Milton Keynes, UK
19 de febrer - ZA! + NOPE + FALCO + Bradford Scratch Orchestra: Bradford, UK
20 de febrer - ZA! + NOPE: Sheffield, UK 

Za! barreja estils com hip hop, dubstep, post-hardcore o electrònica i acostuma a basar les seves cançons en els loops i els temps imparells

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"