Institut Ramon LLull

El concert ‘Global Connections: Catalonia’ porta la millor música catalana contemporània a Chicago

Música.  Chicago, 12/02/2016

El projecte Acces Contemporary Music organitza el proper 12 de febrer un concert de música electro-acústica a la International House de la Universitat de Chicago amb un repertori conformat íntegrament per compositors catalans contemporanis. El concert rep el nom de Global Connections: Catalonia i oferirà peces de compositors com Enric Riu, Joan Bagés o Ariadna Alsina.




Acces Contemporary Music ha programat una selecció de les peces que van formar part del Sirga Festival 2015 de Flix. Interpretades per Palomar Ensemble, el grup resident del projecte Acces Contemporary Music, es podran sentir obres de set compositors catalans, selecció que pretén ser un reflex del moment d'intensa creativitat que està vivint Catalunya.

El programa està format per obres d’Enric Riu, Joan Bagés, Joan Arnau, Ariadna Alsina, Mateu Malondra, Mercè Capdevila i Hèctor Parra.

 

Programa Global Connections: Catalonia

Fetisch” Two (?) Perfect Lovers - Enric Riu
Interactions B - Joan Bagés i Rubi
[IVflbclVIvln/c] - Joan Arnau Pamies
Etres Liquidas - Ariadna Alsina

La Identidad de Diotima - Mateu Malondra
a Chillida en a-ciència - Mercè Capdevila
Trio “Wortschatten” - Hèctor Parra

 

El concert està organitzat per Acces Contemporary Music com a part del cicle Global Connections, que busca enfortir vincles amb compositors, conjunts i festivals de tot el món per tal d’enfortir l’escena musical contemporània internacional.

Acces Contemporary Music té com a raó de ser la integració de la creativitat musical a la vida quotidiana a través de la presentació de compositors contemporanis d’alta qualitat. Aquest objectiu és vehicula a través de l’associació amb compositors, festivals, universitats i conjunts de ciutats de tot el món per construir una xarxa global de la música contemporània.

El concert Global Connections: Catalonia tindrà lloc a la International House de la Universitat de Chicago el 12 de febrer

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"