Institut Ramon LLull

Toni Sala torna als Estats Units amb l’aclamada ‘The Boys’

Literatura.  Houston, 18/02/2016

Pocs mesos després de la publicació a l’anglès de la seva novel·la Els nois, Toni Sala torna als Estats Units en una gira de promoció que el durà, entre el 18 i el 25 de febrer, a les ciutats de Houston, Austin, Chicago, Philadelphia i Brooklyn. Considerada una obra de maduresa de l’autor, The Boys es va publicar el 3 de novembre del 2015 per l’editorial Two Lines Press, amb traducció de Mara Faye Lethem, i segueix acumulant crítiques molt positives.




El tour literari de Toni Sala el portarà, entre el 18 i el 25 de febrer, per cinc ciutats dels Estats Units. Començarà la ronda de presentacions a Houston, passarà per Austin, Chicago i Philadelphia, i acabarà a Brooklyn, on estarà acompanyat de la traductora de The Boys, Mara Faye Lethem.

Aquesta nova gira de Toni Sala, que ve acompanyada d’una presència destacada en diverses publicacions de literatura nordamericanes, completa la que l’escriptor ja va realitzar a finals de l’any passat, i que el va portar a presentar The Boys a Portland i San Francisco.

 

Febrer 18: Brazos Books, Houston, TX

Febrer 19: Malvern Books, Austin, TX

Febrer 23: Seminary Co-op Bookstore, Chicago, IL

Febrer 24: Penn Book Center, Philadelphia, PA

Febrer 25 Community Bookstore, Brooklyn, NY

 

Toni Sala (Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà, 1969) és escriptor i professor de literatura catalana. És autor de més d’una vintena d’obres, entre novel·les  i obres de no ficció. Amb la seva primera novel·la, l’Entomologia, va guanyar el premi Documenta de narrativa l’any 1996, i el 2005 va ser guardonat amb el Premi Nacional de Literatura, concedit per la Generalitat de Catalunya, per la novel·la RodaliesEls nois, la seva darrera obra, va rebre el Premi de la Crítica, el guardó literari més prestigiós de Catalunya.

Publicada el 3 de novembre, The Boys és la primera novel·la de Toni Sala que es tradueix a l’anglès

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"