Institut Ramon LLull

La Fura dels Baus obrirà el XV Festival Iberoamericano de Teatro de Bogotá

Escèniques.  Bogotà, 11/03/2016

La companyia La Fura dels Baus serà l’encarregada de donar el tret de sortida del XV Festival Iberoamericano de Teatro de Bogotá (FITB), que se celebrarà de l’11 al 27 de març i que fa una clara aposta per portar els espectacles artístics als carrers de la capital colombiana. La companyia catalana hi presentarà l’espectacle Afrodita i el judici de Paris.




La Fura dels Baus representarà Afrodita i el judici de Paris al Parque Simón Bolívar, un dels principals de Bogotà, en el que serà la primera vegada que el Festival Iberoamericano de Teatro de Bogotá obre el festival amb un espectacle de carrer de gran format. El festival, que en aquesta edició té a Mèxic com a país convidat, ha fet una forta aposta per visibilitzar-se, omplint la ciutat d’espectacles per tal d’atraure i crear nous públics.

Prova d’aquesta aposta estratègica és l’elecció de La Fura dels Baus, companyia icònica del teatre de carrer, per representar l’espectacle inaugural, inspirat en el mític judici del príncep troià Paris, que va ser escollit a les noces de Tetis i Peleu per decidir quina era la deesa més bella: Hera, Atenea o Afrodita.

L’obra integra l’escenari i l’espai del públic, que haurà de moure’s de lloc per fer espai a les maquinacions divines. Buscant una experiència catàrtica i buscant també parlar de la vulnerabilitat dels homes en comparació amb els déus, l’espectacle comptarà amb 50 actors colombians, que provaran d’elevar la seva humanitat el més alt possible.

La Fura dels Baus preinaugurarà el festival el 6 de març amb el macroespectacle de carrer Afrodita i el judici de Paris

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"