Institut Ramon LLull

La Universitat de Santiago de Compostel·la ret homenatge a Lluís Companys

Cultura.  Santiago Compostel·la, 03/12/2015

La Facultat de Filosofia de la Universitat de Santiago de Compostel·la acull dues jornades d’homenatge a Lluís Companys, els dies 3 i 10 de desembre, amb motiu del 75è aniversari del seu afusellament. Es projectaran les pel·lícules 14 d’abril. Macià contra Companys i 13 dies d’octubre, que aniran seguides d’un col·loqui entre els estudiants.




El dijous 3 de desembre es projectarà la pel·lícula 14 d'abril: Macià contra Companys, dirigida per Manuel Huerga. Toni Soler, guionista de la pel·lícula i director del programa de sàtira política Polònia, oferirà una breu xerrada abans de la projecció, programada a les 19.30 h, que finalitzarà amb un col·loqui amb els estudiants.

El dijous 10 de desembre tindrà lloc la segona sessió de l’homenatge, amb la projecció, també a les 19.30 h, de la pel·lícula 13 dies d’octubre, dirigida per Carlos Marques-Marcet. En aquest cas, la xerrada prèvia anirà a càrrec de Lourenzo Fernández Prieto, catedràtic d'Història Contemporània de la USC i director del Projecte Interuniversitari Nomes e Voces.

La Universitat de Santiago de Compostel·la és una de les més de 150 universitats que formen part de la xarxa universitària d’estudis catalans a l’exterior coordinada per l’Institut Ramon Llull.

Amb el suport de l’Institut Ramon Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"