Institut Ramon LLull

L’Institut del Disseny de Hong Kong obre l’exposició ‘Urban Regeneration’, de l’estudi d’Enric Miralles

Arquit. i disseny.  Hong Kong, 27/11/2015

Coincidint amb l’inici de la Business of Design Week 2015 de Hong Kong, on Barcelona és la primera ciutat convidada, el Hong Kong Design Institute inaugura el 27 de novembre l’exposició Urban Regeneration – Past, Present and Future. L’exposició, a càrrec de l’estudi d’arquitectura del difunt arquitecte català Enric Miralles i de Benedetta Tagliabue, ensenya diversos projectes de gran escala que han suposat una innovació en el camp de la regeneració urbana. 




L’exposició aplega una selecció de projectes internacionals de gran escala que presenten idees innovadores en relació a la regeneració urbana,amb models, dibuixos, esquetxs i prototips. D’entre la selecció, escollida per l’estudi d’arquitectura Miralles i Tagliabue EMBT, destaquen la renovació del mercat de Santa Caterina de Barcelona, el Pavelló de Copagri ‘Love IT’ per l’Expo de Milà 2015 o el Pavelló Espanyol per l’Expo 2010 Xangai Xina.

La inauguració coincideix amb l’inici de la Business of Design Week (BODW) 2015 de Hong Kong, un esdeveniment internacional del sector del disseny i la innovació que cada any reuneix més de 100.000 participants, més de 70 ponents internacionals i 200 representants dels mitjans de comunicació. 

Urban Regeneration – Past, Present and Future es podrà veure del 27 de novembre del 2015 al 26 de febrer del 2016

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"