Institut Ramon LLull

La Somerset House de Londres acull l’exposició Big Bang Data, produïda pel CCCB

Pensament.  Londres, 03/12/2015

Del 3 de desembre al 28 de febrer del 2016 el centre cultural Somerset House de Londres acull l’exposició Big Bang Data, produïda pel CCCB i la Fundació Telefónica i que es va presentar per primera vegada a Barcelona el maig del 2014. Big Bang Data analitza la gran explosió de dades que ha significat el segle XXI i que està suposant una transformació radical de les nostres vides.




Big Bang Data és un projecte que s’endinsa en el fenomen de l’explosió de dades en el qual estem immersos. Dels últims cinc anys ençà, existeix una àmplia consciència entre els sectors acadèmics, científics, les administracions, l’empresa i la cultura que generar, processar i, sobretot, interpretar dades està transformant radicalment la nostra societat.

L’exposició, comissariada per Olga Subirós i José Luis de Vicente, ha estat reelaborada amb la col·laboració de la Somerset House de Londres, i compta amb la participació de creadors com Brendan Dawes, Eric Fischer, Ryoji Ijeda, James Bridle o Franco Mattes, així com també investigadors, activistes, dissenyadors, educadors, analistes, cartògrafs, enginyers, economistes, arquitectes, comunicadors, programadors, periodistes i un llarg etcètera.

Big Bang Data arriba a Londres després d’inaugurar-se a Barcelona i de passar per Madrid i Buenos Aires

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"