Institut Ramon LLull

Noèlia Díaz Vicedo recita ‘Fils d’aigua al cor’ en el marc de la ‘Iberian and Latin American Week’

Literatura.  Liverpool, 02/11/2015

Del 2 al 7 de novembre, la Universitat de Liverpool celebra la Iberian and Latin American Week, amb diferents actes que volen servir de presentació de la cultura i les llengües hispàniques. Dins d’aquestes jornades, el 2 de novembre la doctora i poeta Noèlia Díaz Vicedo ofereix el recital ‘Fils d’aigua al cor’, on llegirà poemes en català, castellà i anglès.




Al l’acte ‘Fils d’aigua al cor’, Noèlia Díaz Vicedo recitarà alguns dels seus propis poemes en català, castellà i anglès, i també discutirà sobre què se sent en viure envoltada de tres llengües diferents i quines implicacions té aquest fet en el procés creatiu. L’acte serà al campus de la Universitat de Liverpool, amb accés gratuït i obert al públic.

El recital ‘Fils d’aigua al cor’ és un dels actes de la Iberian and Latin American Week, que la Universitat de Liverpool organitza del 2 al 7 de novembre. Ha programat una vintena d’esdeveniments amb la voluntat de celebrar la cultura i llengües del món hispànic, com són l’espanyol, el portuguès, el català i el basc.

Noèlia Díaz Vicedo és poeta, traductora i investigadora de literatura i feminisme. Ha publicat poemes a les revistes Quadern de les idees, les arts i les lletres i Corresponding Voices, i una antologia de joves dones poetes a Donzelles de l’any 2000.  Ha traduit a l’anglès els poemes de Maria-Mercè Marçal, Montserrat Abelló i de la poeta xilena Carmen García Palma, i és coeditora de la revista Alba Londres. Culture in Translation.

La Universitat de Liverpool és una de les 21 universitats del Regne Unit i Irlanda que ofereix estudis de català.

Amb el suport de l’Institut Ramon Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"