Institut Ramon LLull

Care Santos participa al Manchester Literature Festival

Literatura.  Manchester, 15/10/2015

L’escriptora presenta Desig de xocolata a Manchester, Liverpool i Oldham, del 15 al 17 d’octubre. La novel·la, guanyadora del Premi Ramon Llull 2014, ha estat publicada recentment a l’anglès per Alma Books amb el suport de l’IRL.




Care Santos presenta la seva novel·la Desig de xocolata en una gira de tres dies pel Regne Unit: visita l’Insituto Cervantes de Manchester com a part del Manchester Literature Festival el dia 15, la universitat de Liverpool el 16, i la biblioteca pública d’Oldham el 17.

Desig de xocolata relaciona la història de tres dones de tres segles diferents a través d’una xocolatera de porcellana blanca: la Sara, descendent d’una família de xocolaters de Barcelona orgullosa de mantenir la tradició; l’Aurora, la filla d’una criada del segle XIX per qui la xocolata és un luxe prohibit; i la Marianna, la dona d’un famós fabricant de xocolata del segle XVII.

Care Santos va estudiar Dret abans de dedicar-se per complet a la literatura. És autora d’una quarantena de llibres juvenils i novel·les, i la seva obra ha estat traduïda a 15 idiomes.

‘Desig de xocolata’, publicada en anglès per Alma Books, va guanyar el Premi Ramon Llull 2014

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"