Institut Ramon LLull

L’artista Marcel·lí Antúnez crea la instal·lació digital ‘Alsaxy’ al Shadok d’Estrasburg

Arts.  Estrasburg, 22/10/2015

El projecte ‘Alsaxy’ és el resultat d’una residència de creació de l’artista al districte de Hautepierre el passat mes d’agost, i combina espectacles amb una instal·lació interactiva que es pot visitar del 22 d’octubre del 2015 al 16 de gener del 2016




L’exposició agrupa obres clau de la trajectòria artística de Marcel·lí Antúnez, reconegut per la seva carrera transdisciplinar i que combina teatre, arts visuals, cinema, robòtica i arts digitals. D’altra banda, també compta amb la instal·lació inèdita ‘Alsaxy’, el resultat de l’estada de Marcel·lí Antúnez a Hautepierre aquest passat estiu.

‘Alsaxy’ reinterpreta des d’una mirada contemporània algunes formes del passat mític i ancestral, i la vinculació que han tingut a discursos històrics de vegades crítics, de vegades emocionals, i gairebé sempre irònics.

Marcel·lí Antúnez Roca és reconegut internacionalment per les seves performances mecàniques i les seves instal·lacions robòtiques. La seva carrera artística abasta un període de 30 anys, durant els quals ha desenvolupat un univers visual molt personal i iconoclasta, basat en una reflexió sobre els sistemes de producció artística.

L'exposició, que es pot veure del 22 d'octubre de 2015 al 16 de gener de 2016, ajunta obres de diferents disciplines artístiques

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"