Institut Ramon LLull

L’Ensemble EC/21 d’Indiana interpreta compositors catalans a Chicago

Música.  Chicago, 01/10/2015

L’Ensemble Concept 21, formació nascuda a la Universitat d’Indiana, interpreta per primera vegada obres de compositors catalans dins el 10th Latino Music Festival.




En un concert que tindrà lloc a la Chicago Public Library, EC/21 oferiran al públic temes d’Enric Riu, Delfí Colomé i Joan Arnau Pàmies. L’actuació inclourà l’estrena mundial de quatre peces:

Quintet - A. Penkina

CAMBALACHE street - Eduardo Diago

Tres Momentos - Domingo González de la Rubia

Leaving the Comfort Zone - Enric Riu

L’Ensemble Concept 21 és un nou conjunt de música nascut a la Universitat d'Indiana South Bend especialitzat en la presentació de la música del segle XXI a nous públics, amb especial èmfasi en amb obres de joves compositors. Dirigit pel compositor Jorge Muñiz, EC / 21 en la temporada que ara comença ha previst tres programes centrats fonamentalment en compositors europeus. 

Amb temes d’Enric Riu, Delfí Colomé i Joan Arnau Pàmies

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"