Institut Ramon LLull

'La dama dels escacs', d’Agustí Mezquida, s’estrena a Mèxic

Cinema.  Mèxic, 02/10/2015

El film La dama dels escacs, d’Agustí Mezquida, s’estrena aquesta setmana a Mèxic gràcies a una iniciativa de la Fundación Kasparov de Ajedrez para Iberoamérica. Paral·lelament a l’estrena, que tindrà lloc divendres 2 d’octubre, s’han previst diverses presentacions i projeccions en les quals participarà també el director.




Concretament, el dia 2 s’estrenarà al Teatro Pero Díaz de Córdoba, Veracruz. En aquesta mateix ciutat el film es projectarà també dissabte i diumenge.

A més, La dama dels escacs es presentarà a diversos equipaments de Mèxic DF com són el Centro Cultural de España (4 d’octubre), la Universidad Nacional Autónoma de México UNAM (5 d’octubre) i a la Cineteca Nacional (6 d’octubre).

Es projectarà a Veracruz i Mèxic DF gràcies a una iniciativa de la Fundación Kasparov

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"